THY, Venedik seferlerine başladıTatil Sohbet Bölümü icinde THY, Venedik seferlerine başladı konusu , THY, Venedik seferlerine başladı THY, Venedik seferlerine başladı Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın Venedik kentine tarifeli seferlere başladı. Atatürk Havalimanı'ndan gerçekleşen ilk uçuş, basın mensuplarının da bulunduğu 57 yolcuyla yapıldı. Venedik, THY'nin İtalya'da Roma ve Milano'dan sonra 3. uçuş noktası ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Sonsuz Yaşamım SONSUZLUK Blog Sitesi ![]() | THY, Venedik seferlerine başladı THY, Venedik seferlerine başladı THY, Venedik seferlerine başladıTürk Hava Yolları (THY), İtalya'nın Venedik kentine tarifeli seferlere başladı. Atatürk Havalimanı'ndan gerçekleşen ilk uçuş, basın mensuplarının da bulunduğu 57 yolcuyla yapıldı. Venedik, THY'nin İtalya'da Roma ve Milano'dan sonra 3. uçuş noktası oldu. THY'nin Venedik seferleri, çarşamba, cuma ve pazar günleri karşılıklı gerçekleştirilecek. İstanbul'dan Venedik'e business class gidiş-dönüş uçak bilet fiyatı 779 ile 819 Avro arasında değişirken, promosyonel gidiş-dönüş fiyatı da 29 Nisan'a kadar 199 Avro olarak belirlendi. Venedik'ten İstanbul'a business class gidiş-dönüş uçak bileti fiyatı 1029 Avro, promosyonel gidiş-dönüş bilet fiyatı ise 31 Mayıs'a kadar 109 Avro olacak. Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
| | #2 |
| Yeni TÜRK Nejat Levent Blog Sitesi ![]() | Ce: THY, Venedik seferlerine başladı Venedik cok guzel bir yer isvicreye giderken.Italyada venedikte tren beklerken gondola binmistim birazda ara sokkaklari gezdim.cok pahali bir yer.Turistik oldugu icin. Gencler yaz geldi.tatile gule gule gidin gule gule gelin.bilgiler icin Tesekkurler. Ben bu senede avsa adasindayim.Avsayi tanimak isterseniz lutfen asagidaki linki tiklayiniz. Gencler Hayat Avsa Adasinda Bulusmayi teklif ediyorum. http://www.turkforum.gen.tr/vforum/avsa-adasi-t506069.html |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| THY, THY, Venedik seferlerine başladı promosyonel gidiş İtalya Roma, Venedik seferlerine başladı promosyonel gidiş İtalya Roma |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| venedik | SONSUZLUK | Yurt Dışı Tatil Merkezleri Tanıtım | 1 | 06-28-2009 02:13 AM |
| Türkler | bemus | Serbest Kürsü | 6 | 05-12-2008 09:29 PM |
| Crusaders Thy Kingdom Come RELOADED | KaaN | Strateji Oyunları | 2 | 04-17-2008 05:20 PM |
| THY 'Star Alliance' ile okyanusa açılıyor | asi arslan | Ekonomi / Siyaset | 0 | 04-01-2008 08:35 PM |
| Yakovu ve Nami çalışmalara başladı | asi arslan | Dünya | 0 | 03-28-2008 07:56 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |