Selamlar diliyorumTanışma - İlk Mesajlar Bölümü icinde Selamlar diliyorum konusu , Selamlar diliyorum herkese... Forum sayfasının görüntü renkleri ve dizaynı göz kamaştırıcı olmuş gerçekten içtenliğimle hazırlayanları tebrik ediyorum. Ayrıca istenilen her bölüme yer verilerek titizlikle çalışılmış. Yalnızca eksik gördüğüm bir bölüm var. Atatürk Köşesi'nin de bence bu muhteşem sitede yer alması ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Hızlı Türk Mios Blog Sitesi ![]() | Selamlar diliyorum Selamlar diliyorum herkese... Forum sayfasının görüntü renkleri ve dizaynı göz kamaştırıcı olmuş gerçekten içtenliğimle hazırlayanları tebrik ediyorum. Ayrıca istenilen her bölüme yer verilerek titizlikle çalışılmış. Yalnızca eksik gördüğüm bir bölüm var. Atatürk Köşesi'nin de bence bu muhteşem sitede yer alması gerekiyordu. Gözümden kaçırmış olabilir miyim diyerekten bir kaç kez baktım ancak göremedim. Zamanm oldukça paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım. İyi çalışmalar dilerim. Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
| | #2 |
| ali sarıyıldız asi arslan Blog Sitesi ![]() | Ce: Selamlar diliyorum ATATÜRKSÜZ bir ortam olurmu kardeş hiç onun bizlere aramagan etdigi topraklarda....onun köşesi olmazsa olurmu buyur kardeşim Atatürk Köşesi tıkla gir ![]() sitemize hoşgeldin daimi olursun ınsallah |
|
| | #3 |
| Bağımlı TÜRK Serkan Blog Sitesi ![]() | Ce: Selamlar diliyorum Hoşgeldin aramıza daimi olman dileğiyle |
|
| | #4 |
| Hızlı Türk Mios Blog Sitesi ![]() | Ce: Selamlar diliyorum Teşekkür ederim çocuklar. Vakit buldukça geleceğim inşallah. |
|
| | #5 |
| Her Türk Asker Doğar!! ![]() Has_TÜRK Blog Sitesi ![]() | Ce: Selamlar diliyorum Aleyküm selam hoşgeldin |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| diliyorum, diliyorum, selamlar, selamlar |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bedia Akartürk - Özür Diliyorum Senden ----Albüm Tanıtım | BoZ_TüRk | Müzik | 4 | 02-27-2011 11:12 PM |
| Selamlar | caterpillar | Tanışma - İlk Mesajlar | 3 | 10-24-2008 02:24 PM |
| Merhamet diliyorum Merhamet diliyorum | asi arslan | Dini Sohbet | 0 | 10-11-2008 09:38 PM |
| EBRU GÜNDEŞ-sana mutluluklar diliyorum | GERÇEK TÜRK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-12-2008 05:16 PM |
| EBRU GÜNDEŞ-hayatta başarılar diliyorum | GERÇEK TÜRK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-12-2008 05:09 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |