Rep Nasıl Verilir Resimli AnlatımTurkForum Kullanım Kılavuzu Bölümü icinde Rep Nasıl Verilir Resimli Anlatım konusu , Rep vereceğimiz kişinin yeşil ışığının yanındaki yuvarlak içine aldığım simgeye tıklıyoruz Sonra şöyle bir pencere geliyor Onaylıyorum seçeneğini tikleyip yorumumuzu yazıp reputationa ekleye tıklıyoruz Rep verme işlemini tamamlıyoruz Eğer daha önceden bu kişiye rep vermişseniz şöyle bir hata çıkıyor Rep ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Şanlı Süper Mod ![]() ŞaNLı_TÜRK Blog Sitesi ![]() | Rep Nasıl Verilir Resimli Anlatım ![]() Rep vereceğimiz kişinin yeşil ışığının yanındaki yuvarlak içine aldığım simgeye tıklıyoruz Sonra şöyle bir pencere geliyor ![]() Onaylıyorum seçeneğini tikleyip yorumumuzu yazıp reputationa ekleye tıklıyoruz Rep verme işlemini tamamlıyoruz Eğer daha önceden bu kişiye rep vermişseniz şöyle bir hata çıkıyor ![]() Rep vermek demek sizin tecrübe puanınız kadar sayıyı rep vereceğiniz kişinin rep puanına eklemektir Yani herkes tecrübe puanı kadar rep verebilmektedir Umarım açıklayıcı olabilmişimdir Selametle Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
| | #2 |
![]() KaaN Blog Sitesi ![]() | Ce: Rep Nasıl Verilir Resimli Anlatım Helal olsun Okan ellerine saglik bundan sonra kimse rep verecegim ama nasil rep verilir bilmiyorum bahanesini kullanamayacak |
|
| | #3 |
| Her Türk Asker Doğar!! ![]() Has_TÜRK Blog Sitesi ![]() | Ce: Rep Nasıl Verilir Resimli Anlatım Ellerine Sağlık Açıklayıcı Olmuş Yeteri Kadar Okan Sağolasın |
|
| | #4 |
| Şanlı Süper Mod ![]() ŞaNLı_TÜRK Blog Sitesi ![]() | Ce: Rep Nasıl Verilir Resimli Anlatım Konu Güncel Türkforumda rep nasıl verilir bilmeyen kalmasın |
|
| | #5 |
| Guest EsaS_TÜRK Blog Sitesi | Ce: Rep Nasıl Verilir Resimli Anlatım Abi Sağolasın Herkesi Buraya Yönlendiriyorum Soranları Tabi |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| Anlatım, Anlatım, nasıl, nasıl, REP, REP, Resimli, Resimli, verilir, verilir |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Photoshopta Kolay Rötuş Tekniği (resimli anlatım) | BoZ_TüRk | Resimli Program Anlatım | 7 | 12-27-2009 11:23 AM |
| Windows Vista Kurulum [ Resimli Anlatım ] | JhanZKUT | Resimli Program Anlatım | 10 | 11-25-2008 11:57 AM |
| Windows Xp Kurulumu [ Resimli Anlatım ] | JhanZKUT | Resimli Program Anlatım | 15 | 09-09-2008 11:05 PM |
| yaStorage -den Dosya İndirme [ Resimli Anlatım ] | JhanZKUT | Resimli Program Anlatım | 6 | 07-25-2008 03:09 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |