Pvp Serverler - Site TanıtımSite Tanıtımı Bölümü icinde Pvp Serverler - Site Tanıtım konusu , Avrupa da Pvp serverler dünyası ülkemizden daha gelişmiş olup bu sebeplerin en başında ev internet kullanıcılarının ülkemizdeki kota sıkıntısı ve internet hızının düşük olmasından kaynaklıdır. Türkiye'de kotalı kullanıcıların çokluğu ve internet hızının yavaşlığı ile birleşince oyun oynamak imkansız hale gelmektedir. ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir |
| | #1 |
| 100 Numaralı MYDG Blog Sitesi ![]() | Pvp Serverler - Site Tanıtım ![]() Avrupa da Pvp serverler dünyası ülkemizden daha gelişmiş olup bu sebeplerin en başında ev internet kullanıcılarının ülkemizdeki kota sıkıntısı ve internet hızının düşük olmasından kaynaklıdır. Türkiye'de kotalı kullanıcıların çokluğu ve internet hızının yavaşlığı ile birleşince oyun oynamak imkansız hale gelmektedir. Fakat Avrupa'da 100 mb hızında ve kotasız abonelerin ödediği ücre bizimlerle aynıdır. Bu durumdan dolayı Pvp serverler sahipleri bazı konularda daha özgür olmalarını sağlamaktadır. Peki bu özgürlükler nelerdir ? Pvp serverler oyun dosyalarını düzeltmek ve Türkçeleştirmekle kalmayıp orijinal oyunlarda olmayan özellikler eklenmeye başlanır hale gelmiştir.Oyuncu çekmek amacıyla geliştirilen bu dosyalar Arupadaki pvp serverlerde 700mb 2gb gibi boyutlara ulaşsada bu sosyal oyuncular için asla sorun olmamıştır.Fakat bu durum ülkemizde internet abonelıklerındekı pahalılık nedeniyle ülkemizdeki pvp serverler asla pachleri bu boyutlara çıkamamıştır. metin2 pvp serverler oyunculara hizmet sunarken hosting firmalarına,pvp server forumlarına,pvp server reklam sitelerine verdiği iş imkanı ile ciddi anlamda bır ekonomi oluşmaya başlamıştır. Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| pvp serverler, pvp serverler |
| Konu Seçenekleri | |
| Bu Konuyu Değerlendir | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Antakya Biberi - Site Tanıtım | MYDG | Site Tanıtımı | 2 | 04-05-2012 05:11 PM |
| Oksijen Network Tam Otomatik SİTE Sistemi | duhan05 | Ne Nedir? | 0 | 04-14-2011 08:07 PM |
| 1600 Full Sürüm Program Direkt Link No Rapid | uskumru | Diğer Programlar | 29 | 08-18-2009 09:12 PM |
| Google Sonuçlarında Site Bağlantılarınız | SONSUZLUK | Arama Motorları | 0 | 08-04-2008 12:27 AM |
| Site İçi SEO Üzerine : 10 Adımda Site İçi SEO Nasıl Yapılır ? | SONSUZLUK | Arama Motorları | 0 | 08-04-2008 12:20 AM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |