Meb Oyun SitesiSite Tanıtımı Bölümü icinde Meb Oyun Sitesi konusu , Web Adresi: http://www.meboyun.org Sahibi: Memduh Körelmez Hosting Sağlayan Firma: RADORE HOST Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Memduh Körelmez Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Özel Yazılım Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Meb Oyunları Milli eğitim bakanlığının onay verdiği oyunlardan oluşmakta. Genellikle ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir |
| | #1 |
| Yeni TÜRK dj_ibo_g_h Blog Sitesi ![]() | Meb Oyun Sitesi Web Adresi: http://www.meboyun.org Sahibi: Memduh Körelmez Hosting Sağlayan Firma: RADORE HOST Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Memduh Körelmez Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Özel Yazılım Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Meb Oyunları Milli eğitim bakanlığının onay verdiği oyunlardan oluşmakta. Genellikle okul sitelerinde bulunan bu oyunlar çocukların kişisel ve psikolojik gelişimlerini destekler nitelikte oyunlardır. Meb son yıllarda çocukların oyunlara olan düşkünlüğünü bir eğitim fırsatı olarak değerlendirmek istedi ve okul sitelerine meb oyun konulmasına izin verdi. Meb oyunları arasında satranç, şirinler, tepe tırmanma oyunu, motor oyunları gibi oyunlar bulunmakta. Veliler ya da anne babalar bu oyunları çocuklarına bilerek ve isteyerek oynatmaktadır. Siz de sitemizdeki meb oyunları oynamak için bizi tercih edebilirsiniz. Uygun kolay ve kullanışlı meb oyunları ile kesintisi oyun keyifini bizimle yaşayabilirsiniz. En yeni Meb oyunları sitemizde... Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| Yok |
| Konu Seçenekleri | |
| Bu Konuyu Değerlendir | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Masa tenisinin kuralları nelerdir? | Bir-İnCi | Soru ve Cevap | 0 | 11-29-2010 12:49 PM |
| Tenis nedir? Tenis hakkında bilgi verebilir misiniz? | Bir-İnCi | Soru ve Cevap | 0 | 10-20-2010 03:54 PM |
| süper oyunlar bunlar çogu tek link gel vatandas gel!!! | serkan19682005 | RIP Oyunlar | 24 | 08-20-2010 12:06 PM |
| PSP Oyun Arşivi [A'dan Z'ye liste] | inzell | Playstation XBOX Nintendo ve Diğer Oyun Konsolları | 4 | 03-14-2010 03:33 PM |
| <Rip Arşivi>HER GÜN GÜNCELLENECEKTİR> | KяaL вєηiм ™ | RIP Oyunlar | 2 | 06-28-2008 05:45 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |