Dijital Fotoğrafçının El KitabıKitap Tanıtımları Bölümü icinde Dijital Fotoğrafçının El Kitabı konusu , Dijital Fotoğrafçının El Kitabı Yazan:Scott KELBY Çevirmen Rana GÜRTUNA - Mehmet ÇÖMLEKÇİ Fotoğraflarınızı profesyonellerinki gibi gösterecek adım-adım ipuçları! Dijital Fotoğrafçılık İçin Photoshop kitabının yazarı Olay yaratan, best-seller olan ve ödüller kazanan Dijital Fotoğrafçılar İçin Photoshop kitabının yazarı, “sayısal karanlık odayı” ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir |
| | #1 |
![]() Mustafa> Blog Sitesi ![]() | Dijital Fotoğrafçının El Kitabı Dijital Fotoğrafçının El Kitabı ![]() Yazan:Scott KELBY Çevirmen Rana GÜRTUNA - Mehmet ÇÖMLEKÇİ Fotoğraflarınızı profesyonellerinki gibi gösterecek adım-adım ipuçları! Dijital Fotoğrafçılık İçin Photoshop kitabının yazarı Olay yaratan, best-seller olan ve ödüller kazanan Dijital Fotoğrafçılar İçin Photoshop kitabının yazarı, “sayısal karanlık odayı” sonsuza kadar değiştiren adam, Scott Kelby, şimdi de dijital fotoğrafçılığın en önemli unsuruna el atıyor: günümüzün en iyi profesyonel dijital fotoğrafçılarının kullandığı hileleri kullanarak profesyonelce kareler nasıl çekilir (aslında sandığınızdan daha kolaydır). Net fotoğrafçılar için profesyonel ipuçları Çiçekleri profesyonelce çekin Profesyonel kalitede düğün fotoğrafları Profesyoneller gibi manzara çekmek Profesyoneller gibi spor fotoğrafçılığı Profesyonelce portre fotoğrafçılığı Sorunları profesyonelce atlatmak Dijital ortamın profesyonel kullanımı Profesyonel baskı ve işe yarar diğer şeyler Profesyonel seyehat ve şehir hayatı fotoğrafları “O Kareyi” çektiren fotoğrafreçeteleri Alfa Basım Yayım ( Başvuru - Hobi Dizisi ) Fiyat 22,50 YTL Basım Tarihi /Kasım- 2006 Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
| | #2 |
| Hızlı Türk Revanchist Blog Sitesi ![]() | Ce: Dijital Fotoğrafçının El Kitabı teşekkürler |
|
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
![]() Mustafa> Blog Sitesi ![]() | Ce: Dijital Fotoğrafçının El Kitabı
Önemli Değil. | |||||||||||||||||||||||
|
| | #4 |
| Hızlı Türk xxalikayaxx Blog Sitesi ![]() | Ce: Dijital Fotoğrafçının El Kitabı nasıl indirecez |
|
| | #5 |
| Hızlı Türk Downloaderrr Blog Sitesi ![]() | Ce: Dijital Fotoğrafçının El Kitabı teşekkürler |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| Yok |
| Konu Seçenekleri | |
| Bu Konuyu Değerlendir | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| National Geographic Dijital Fotoğrafçılık Okulu 2008 | FaSaTiH | Diğer Alanlar Konular | 2 | 10-24-2009 05:45 PM |
| Sharm el Sheikh | SONSUZLUK | Yurt Dışı Tatil Merkezleri Tanıtım | 0 | 06-18-2008 05:15 PM |
| El Cantante - The Singer | BerDuş | Sinema Film Tanıtımları | 0 | 04-30-2008 07:55 PM |
| El estetiği keşfedildi! | JhanZKUT | Estetik ve Estetik Cerrahi | 0 | 04-28-2008 06:50 PM |
| El Sanatları | Has_TÜRK | Meslek-Kariyer-İş Fırsatları ve Planları | 0 | 03-30-2008 07:25 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |