BUNALIMDA MISINIZ? Internetten bedava psikolojik destek alin!Sağlık Bilgisi Pratik ve Güncel Bölümü icinde BUNALIMDA MISINIZ? Internetten bedava psikolojik destek alin! konusu , İnternet aracılığı ile kendi kendine sıkıntılarıyla başa çıkmak isteyen katılımcılar aranıyor Uzun zamandır canınız mı sıkkın? Bunalımda mısınız? Artık hiçbir şeyden zevk almıyor musunuz? Adım adım kendinizi daha iyi hissetmek için bu kurs size yardımcı olacaktır! Kurs hakkında Bu internet ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Hızlı Türk PsikologNL Blog Sitesi ![]() | BUNALIMDA MISINIZ? Internetten bedava psikolojik destek alin! İnternet aracılığı ile kendi kendine sıkıntılarıyla başa çıkmak isteyen katılımcılar aranıyor Uzun zamandır canınız mı sıkkın? Bunalımda mısınız? Artık hiçbir şeyden zevk almıyor musunuz? Adım adım kendinizi daha iyi hissetmek için bu kurs size yardımcı olacaktır! Kurs hakkında Bu internet kursu beş dersten oluşmakta ve kendi hesabınızdan derslerinize çalışma imkanı sunmaktadır. Toplam 5 hafta boyunca sizi e-mailden destekleyecek özel bir rehberiniz olacak. Kurs, üç adımlık bir metot düzeninde hazırlanmıştır. İlk adım, hayatınızda önem verdiğiniz şeylerin listesini hazırlamak. Daha sonra problemler ve kaygılarınızın listesini düzenleyerek bu problemlerle başa çıkmayı öğrenmek. Son adımda, hayatınızda önem verdiğiniz şeylere daha fazla yoğunlaşmak için bir plan hazırlamak şeklindedir. Kime göredir? • 18 Yaş ve üzerinde olan • Can sıkıntısı veya stres yaşayan • Kendini daha iyi hissetmek isteyen • Ve bunlarla kendi kendine başa çıkmak isteyen herkes davetlidir bu internet kursuna Ayrıntılı bilgi / başvuru için: E-mail: b.unlu@psy.vu.nl tel: 0031-(0)20-5983688 veya www.herseykontrolaltinda.net Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
| | #2 |
| 100 Numaralı giraffe Blog Sitesi ![]() | Ce: BUNALIMDA MISINIZ? Internetten bedava psikolojik destek alin! hiç yazan olmamış deneyen, sonuç alan yok mu |
|
| | #3 |
| Yeni TÜRK FatihveMavis Blog Sitesi ![]() | Ce: BUNALIMDA MISINIZ? Internetten bedava psikolojik destek alin! Çağımızın hastalığı Depresyon... |
|
| | #4 |
| Yeni TÜRK hotarutomoe Blog Sitesi ![]() | Ce: BUNALIMDA MISINIZ? Internetten bedava psikolojik destek alin! kursa başvurular kapanmış maalesef.. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| depresyon, depresyon, Internet, Internet, psikolog, psikolog, psikoloji, psikoloji, psikolojik, psikolojik, sorun, sorun, yardim, yardim |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Psikolojik kökenli ağrılarla ilgili soru ve cevaplar nelerdir? | Bir-İnCi | Soru ve Cevap | 0 | 11-01-2010 12:31 PM |
| Gta San Andreas TAM ÇÖZÜM | asi arslan | Action-Adventure-Rpg-3rd Person Shooter | 0 | 05-27-2009 08:21 PM |
| Psikolojik destek kanseri yeniyor | asi arslan | Sağlık Haberleri | 0 | 04-04-2009 10:10 PM |
| Driver Bulamıyorum Diyenler | yaralixx9 | Windows XP/2000/Me/NT/98/95 | 2 | 11-30-2008 09:03 AM |
| tüm dırıverler linkleri | yaralixx9 | Bilgisayar | 0 | 11-06-2008 06:28 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |