Bu Sefer Gitme Aşk

Aşk Şiirleri Bölümü icinde Bu Sefer Gitme Aşk konusu , Bu Sefer Gitme Aşk aşk... beni bul. özledim yıllarca içimdeki sızını, kalbimde sancını özledim... terk ettiğin zaman çok eskidendi. şimdi sana yeniden muhtacım ateşinde yanmayı özledim aşk... sesimin titremesini özledim. dudaklarım çatladı sen gittiğinden beri gözlerim görmesin senden başkasını dilim ...

TurkForum.Com.Tr,  Türkiyenin En Kaliteli Türkçe Forumu TurkForum
Siteyi Öner | Anasayfam Yap
Kullanıcı ismi Şifreniz

Geri Dön | Video, İzle, İndir, Download, Seyret, Oyun,Hikaye, Resimler,Müzik,Oyun indir,Tema,Şiir,Program,Bedava,youtube,dizisi,dizi,resimleri,dizi videolari,yeni dizi, dizi müziği, mp3 indir, yeni albümü, şarkılari, mp3leri, video klibi, yeni, haber oku, bedava, ücretsiz, yutube, temasi,fenerbahçe,beşiktaş,galatasaray,temasi,müziği,melodisi,indir,download,türkçe,oyun,kız oyunları,sue,türkçe,crack,yama,koxp,1478.1480.1490.1495,knight,knight online,Türkforum
  TurkForum.Com.Tr, Türkiyenin En Kaliteli Türkçe Forumu TurkForum > +++ FULL EĞLENCE +++ > Genel Eğlence Muhabbet ve Aşk Forumu > Aşıklar Mekanı > Aşk Şiirleri

Konu Bilgileri
Konunun Ana Bölümü: Aşk Şiirleri Bu Konunun Bilgilerini Üye Olmadan Göremezsin! Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl...

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Konu Seçenekleri Konuyu Değerlendir
Eski 09-06-2008, 09:26 AM   #1
LoSt_PRiNCe - ait Avatar
кαℓвιм кяιzιη вєк¢ıѕı σℓмυs

LoSt_PRiNCe Blog Sitesi

Bu Sefer Gitme Aşk

Bu Sefer Gitme Aşk
aşk...
beni bul.
özledim yıllarca içimdeki sızını,
kalbimde sancını özledim...
terk ettiğin zaman çok eskidendi.
şimdi sana yeniden muhtacım
ateşinde yanmayı özledim aşk...
sesimin titremesini özledim.
dudaklarım çatladı sen gittiğinden beri
gözlerim görmesin senden başkasını
dilim söylemesin artık
gel, gel aşk...

uzat ellerini ve kalbime dokun
susadı tenim sana
ıslak dudakların dokunmadı tenime aşk...
beni kuytulardan çıkar artık
sevginle yücelt beni
şehvetinle körükle ateşimi
gözlerim parlasın yeniden sana
dilimden düşmesin adın yeniden
gel, gel aşk...

dindir gözlerimdeki faydasız yağmurları
saklanma, peçeni indir yüzünden artık
korkularını bırak bana aşk...
ben savaşayım korkularınla
yok edeyim endişelerini
sahiplenirim tüm dertlerini aşk.
benim savaşımsın sen
benim savaşımsın aşk
benim zaferim.
gel. gel aşk...
gel...

içimden kendini sökerken
köklerinin en uçlarını bile kırmadan çıktın
zerre kadar bir parçan kalmadı bende aşk.
rüzgarları kovaladım senin için
her polene sordum seni aşk.
ve şimdi...
şimdi yeni
bir tohumdan yetiştirdim seni
filizini görebiliyorum aşk.
minik köklerin kalbime saplanıyor
tutunuyorum, tutunuyorum sana aşk...

yağmur olup yağdım senin için
göz bebeklerimle suladım seni
yeniden can verdim sana aşk
kalbimi toprak yaptım köklerin için
yeniden sökme kendini benden
çekip gitme tenimden aşk
yokluğunla değil
şiddetinle sızlasın kalbim
içimde yeni boşluklarla bırakma beni aşk.
kurumuş bir bedeni sulatma gözlerime
düşürme başımı önüme aşk

gitme, gitme aşk...
Bu sefer gitme...
Bu sefer..
Bu sefer gitme aşk....

Bodrum
02.02.2006 - 23:05
Ergün Bekşen

Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. Kayıt ol

Lütfen sitemizden aldığınız tüm konuları KAYNAK gösteriniz...
imza

Üyelerimizin imzalarını ziyaretçiler göremez! Görmek için Üye Olun
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Tags
gitme, gitme, sefer, sefer

Konu Seçenekleri
Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir:

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevap Son Mesaj
Resident Evil 1 - 2 - 3 - 4 Ve 5'in (Açıklama)Bütün Oyunları Buyrun(!''EsaS_TÜRK''!) EsaS_TÜRK Action-Adventure-Rpg-3rd Person Shooter 62 03-10-2009 06:26 PM
Adı Ege Mahir YILDIZ; lütfen okuyun.. ümit fikret İstek Şikayet Öneri 9 02-10-2009 07:56 PM
Dünyanın en büyük portable arşivi-hepsi resimli ve konu anlatımlı full KяaL вєηiм ™ Portable Programlar 36 01-14-2009 11:50 AM
Ashampoo firmasına ait Bütün Programlar KяaL вєηiм ™ Diğer Programlar 0 07-10-2008 05:33 PM
Kuran'daki 50 Bin Yıldan Oluşan Günlerin (Mearic 4. ayet) Sırrı ve Yeni Mucizeler T.TAŞPINAR Dini Bölüm 0 07-05-2008 09:35 PM

Bu Sefer Gitme Aşk Hakkında Açıklama
Bu Sefer Gitme Aşk ile ilgili arama yapabilmek ve diğer konuları görmek için sitemize üye olmalısınız. Üye olmak için Burayı Tıklayın. Bu Sefer Gitme Aşk hakkında üye olmadan sitemizde bir arama sonucuna ulaşamazsanız, sitemize üye olup arama butonunu kullanarak Bu Sefer Gitme Aşk hakkında deneme yapabilir ya da Google'da arama yapabilirsiniz. Arama için 3 kelimeden fazla arama yapmayınız. Örnek olarak şu aramaları yapabilirsiniz: Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler, nokia, samsung, sonyericsson, siemens, cep, knight online, audio, video, oyun, flash, game, korkutucu, psikoloji, kpss, live, program, film, online oyunlar, programlama, resimler, windows live messenger, msn messenger, göz kırpmaları, msn ifadeleri, çoklu msn, çoklu oturum, çoklu oturum açma, windows messenger, live messenger, messenger ifadeleri, msn göz kırpmalar, goz kirpmalari, hareketli ifadeler, yeni msn ifadeleri, free winks, msn winks, dynamic display pictures, dynamic backgrounds, msn görüntü resimleri, dinamik görüntü resimleri, dinamik arka planlar, messenger plus, messengerdiscovery, stuffplug, download, indir, yükle vs...

Oynamak İçin Tıklayın

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:17 AM .

Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun

Telif haklarını ihlal eden her türlü materyal TürkForum'da Yayınlanamaz ve Dağıtılamaz! Please Read! Legal disclaimer and notice.
Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir.
Konulardan ve Yorumlardan
WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..!