Bu Sefer Gitme AşkAşk Şiirleri Bölümü icinde Bu Sefer Gitme Aşk konusu , Bu Sefer Gitme Aşk aşk... beni bul. özledim yıllarca içimdeki sızını, kalbimde sancını özledim... terk ettiğin zaman çok eskidendi. şimdi sana yeniden muhtacım ateşinde yanmayı özledim aşk... sesimin titremesini özledim. dudaklarım çatladı sen gittiğinden beri gözlerim görmesin senden başkasını dilim ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir |
| | #1 |
| кαℓвιм кяιzιη вєк¢ıѕı σℓмυs LoSt_PRiNCe Blog Sitesi ![]() | Bu Sefer Gitme Aşk Bu Sefer Gitme Aşk aşk... beni bul. özledim yıllarca içimdeki sızını, kalbimde sancını özledim... terk ettiğin zaman çok eskidendi. şimdi sana yeniden muhtacım ateşinde yanmayı özledim aşk... sesimin titremesini özledim. dudaklarım çatladı sen gittiğinden beri gözlerim görmesin senden başkasını dilim söylemesin artık gel, gel aşk... uzat ellerini ve kalbime dokun susadı tenim sana ıslak dudakların dokunmadı tenime aşk... beni kuytulardan çıkar artık sevginle yücelt beni şehvetinle körükle ateşimi gözlerim parlasın yeniden sana dilimden düşmesin adın yeniden gel, gel aşk... dindir gözlerimdeki faydasız yağmurları saklanma, peçeni indir yüzünden artık korkularını bırak bana aşk... ben savaşayım korkularınla yok edeyim endişelerini sahiplenirim tüm dertlerini aşk. benim savaşımsın sen benim savaşımsın aşk benim zaferim. gel. gel aşk... gel... içimden kendini sökerken köklerinin en uçlarını bile kırmadan çıktın zerre kadar bir parçan kalmadı bende aşk. rüzgarları kovaladım senin için her polene sordum seni aşk. ve şimdi... şimdi yeni bir tohumdan yetiştirdim seni filizini görebiliyorum aşk. minik köklerin kalbime saplanıyor tutunuyorum, tutunuyorum sana aşk... yağmur olup yağdım senin için göz bebeklerimle suladım seni yeniden can verdim sana aşk kalbimi toprak yaptım köklerin için yeniden sökme kendini benden çekip gitme tenimden aşk yokluğunla değil şiddetinle sızlasın kalbim içimde yeni boşluklarla bırakma beni aşk. kurumuş bir bedeni sulatma gözlerime düşürme başımı önüme aşk gitme, gitme aşk... Bu sefer gitme... Bu sefer.. Bu sefer gitme aşk.... Bodrum 02.02.2006 - 23:05 Ergün Bekşen Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gitme, gitme, sefer, sefer |
| Konu Seçenekleri | |
| Bu Konuyu Değerlendir | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Resident Evil 1 - 2 - 3 - 4 Ve 5'in (Açıklama)Bütün Oyunları Buyrun(!''EsaS_TÜRK''!) | EsaS_TÜRK | Action-Adventure-Rpg-3rd Person Shooter | 62 | 03-10-2009 06:26 PM |
| Adı Ege Mahir YILDIZ; lütfen okuyun.. | ümit fikret | İstek Şikayet Öneri | 9 | 02-10-2009 07:56 PM |
| Dünyanın en büyük portable arşivi-hepsi resimli ve konu anlatımlı full | KяaL вєηiм ™ | Portable Programlar | 36 | 01-14-2009 11:50 AM |
| Ashampoo firmasına ait Bütün Programlar | KяaL вєηiм ™ | Diğer Programlar | 0 | 07-10-2008 05:33 PM |
| Kuran'daki 50 Bin Yıldan Oluşan Günlerin (Mearic 4. ayet) Sırrı ve Yeni Mucizeler | T.TAŞPINAR | Dini Bölüm | 0 | 07-05-2008 09:35 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |