android uygulamalarıSite Tanıtımı Bölümü icinde android uygulamaları konusu , Site İsmi : http://www.androidsistem.net/ Google PageRank : PR4 Site İçeriği: Android Uygulamaları Açıklaması ; Android Uygulamaları Android işletim sistemi, Linüx işletim sistemi tabanlı mobil ve Pda’lar için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir. Android, Google ve Open Handset Allience ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir |
| | #1 |
| Hızlı Türk kerycek Blog Sitesi ![]() | android uygulamaları Site İsmi : http://www.androidsistem.net/ Google PageRank : PR4 Site İçeriği: Android Uygulamaları Açıklaması ; Android Uygulamaları Android işletim sistemi, Linüx işletim sistemi tabanlı mobil ve Pda’lar için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir. Android, Google ve Open Handset Allience ortaklığı ile hazırlanmıştır. trans Kısaca Android Nedir ?Android‘in bu güne kadar bilinen 200,000 kadar Android uygulaması mevcuttur ve gün geçtikçe artmaktadır. Android Uygulamalarınindirebilmek için Android Market‘i kullanmak gerekir. Android Market kurumsal bir Android uygulama mağazasıdır. Open Handset Allience, 5 Kasım 2007'de Android’i kurduğunu duyurdu. Android,2008 yılında piyasaya sürülmeye başlamıştır. Daha sonra Google, Android’i resmen aldığını duyurmuştur. Ayrıca Android Uygulamaları 2011 yılından itibaren piyasada ki en büyük mobil işletim sistemi olmayı da başarmıştır. Tabi ki bu başarısının en büyük özelliği kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmasıdır. Android’in En Belirgin Özellikleri Android açık kaynak kodlu olmasından dolayı, Android Uygulamaları kullanıcıların da kendilerine özgü Android uygulama yazmasına imkan vermektedir. Android’i Google’nin satın almasından sonra, Android medya da çok popülerliğe kavuşmuş ve bu sayede birçok mobil üreticinin yeni modellerinde yer almaya başlamıştır. Android, Flash, multitouch ve çoklu görev yani multitasking özellikleri ile gelmektedir. Ayrıca Android’in en önemli noktası ise Android Market üzerinden dağıtılan ücretsiz uygulamalardır. Android Market, diğer mobil işletim sistemlerinin marketlerine göre en çok ücretsiz uygulama barındıran bir mağazadır. Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| Yok |
| Konu Seçenekleri | |
| Bu Konuyu Değerlendir | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| [FSN] Navigon MobileNavigator v3.6.0 Android + Europe Maps 2011 Updated | banhlan | Programlama Script Grafik Templates Yazılımlar | 0 | 11-02-2011 03:27 AM |
| Android August 2011 [Apps-Pack] THC COLLECTIO | wanttojoin | Program İndir | 0 | 08-19-2011 12:58 AM |
| Google Android eBooks Collection | tukahaiz | E-Kitap/E-Book | 0 | 07-04-2011 08:26 AM |
| Android Application Development For Dummies | tukahaiz | E-Kitap/E-Book | 0 | 06-22-2011 08:16 PM |
| Android Games Pack March 2011 | ductravel2002 | Program İndir | 0 | 04-04-2011 07:49 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |