Adı Ege Mahir YILDIZ; lütfen okuyun..İstek Şikayet Öneri Bölümü icinde Adı Ege Mahir YILDIZ; lütfen okuyun.. konusu , Adı EGE , bizim 2 aylık bebeğimiz... 51 günden beri İ.Ü. Tıp Fakültesi Yenidoğan yoğun bakımında yatmaktadır.Şu anda damardan beslenerek hayata tutunuyor. Çeşitli hastalıkların birbirini tetiklemesi sonucu incebarsağın tamamı ve kalınbarsağın yarısı alındı.Doktorların yaşamasına mucize dedikleri EGE'mize bir umut ışığı ... | |
![]() | |
| |
| | |
| |||||||
| | | Bloglar | Yardım | Takvim | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Yeni TÜRK ümit fikret Blog Sitesi ![]() | Adı Ege Mahir YILDIZ; lütfen okuyun.. Adı EGE, bizim 2 aylık bebeğimiz... 51 günden beri İ.Ü. Tıp Fakültesi Yenidoğan yoğun bakımında yatmaktadır.Şu anda damardan beslenerek hayata tutunuyor. Çeşitli hastalıkların birbirini tetiklemesi sonucu incebarsağın tamamı ve kalınbarsağın yarısı alındı.Doktorların yaşamasına mucize dedikleri EGE'mize bir umut ışığı doğdu. İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde incebarsak nakli yapılacak,tabi ki uygun donör(gönüllü) bulunabilirse. Donörün 0-9 yaş arası 0RH+ kan grubuna dahil biri olması gerekiyor.Ne yazık ki ölmek üzere veya yeni kaybedilmiş bir donör olmak zorunda. Ailelerin ikna edilmesi gerekiyor bir şekilde. Bir hayat kaybedilirken bir hayatı kazanmak an meselesi... Eğer bulunursa ve nakil başarıyla geçerse Türkiye'de bir ilk yaşanacak, belki de Dünya'da.. Zaman Ege'nin aleyhine işliyor. Lütfen yardım edin... Bir cana can katma zamanıdır... Herkese haber verelim. Herkese mail yollayalım. Tvlere,gazetelere ajanslara,hastanelere, belki milyonlara... Bu mucizeye herkes ortak olsun... Küçücük bir hayat yardımınızı bekliyor.. 3-9 Kasım Organ nakli haftası, bir şekilde gündeme gelmeli... Babası : Öğretmen Ümit Fikret YILDIZ umitfikretyildizz@hotmail.com Üyeyseniz Giriş Yapınız. Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. Konu ümit fikret tarafından (10-31-2007 Saat 10:35 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Hızlı Türk onur_ulucınar44 Blog Sitesi ![]() | Ce: Adı Ege Mahir YILDIZ; lütfen okuyun.. mhr ben onur ben bebegınız ıcın elımden gelenı yapacagım cunku bızım bır akrabamızın cocugununda kaderı öyleydı sızı üzmek ıstemem ama sunu bılın elımden gelenı yapcam ve o bebegı yasatcam |
|
| | #3 |
| Hızlı Türk melekpelin Blog Sitesi ![]() | rabbim yar ve yardımcınız olsun mail şimdi elime geçti.ne zaman yazıldı hangi süreçtesiniz bilemiyorum ama dualarımız sizinle.rabbim yardımcınız olsun.sizin ve sizin gibi binlerce ailenin.inşallah herşey hakkınızdan hayırlısı olur.bizde bbeğimizi çok küçükken yoğun bakımda kaybettik.rabbim bu acıyı size tattırmasın inşallah.en kısa zamanda mutlu günlerinize geri dönersiniz inşallah.rabbinize sırtınızı dayayın.en büyük yardımcımız o.rahmana emanetsiniz.en başta egemiz. |
|
| | #4 |
| Hızlı Türk everest4175 Blog Sitesi ![]() | Ce: Adı Ege Mahir YILDIZ; lütfen okuyun.. Allahin İznİyle Ege Mahİr Hayata Baglancak Dualarimiz Mahİrle Bİrlİkte |
|
| | #5 |
| TÜRK OLUNMAZ TÜRK DOĞULUR ![]() kadirkağan Blog Sitesi ![]() | Ce: Adı Ege Mahir YILDIZ; lütfen okuyun.. konu güncel |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Lütfen Okuyun Dilimiz Kimliğimizdir: Dilimize Sahip Çıkalım | Has_TÜRK | Edebiyat - Türkçe | 1 | 10-29-2007 07:50 PM |
| lütfen okuyun arkadaslar lütfen | asi arslan | Muhabbet | 8 | 09-22-2007 04:54 PM |
| KIBRIS BEŞ PARMAK DAĞLARINDAKİ EFSANE, Lütfen okuyun ve türk'ün gücünü görün. | maskeli_ADAM25 | Muhabbet | 0 | 07-25-2007 03:09 AM |
| Download - Vista Yerine XP diyenler Lütfen Okuyun!!! | /!\SeFa/!\ | Diğer Programlar | 2 | 05-30-2007 06:09 PM |
| DVDSCR , DVDRip, TS, TC, SCR, TVRip, & MD, LD Nedir? (Lütfen Okuyun Önemli) | boran11111 | Diğer Programlar | 0 | 04-06-2007 03:55 PM |
| |
|
Telif Hakları vBulletin v4.0.8 © 2000-2012 | TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun |
| Okur yorumları ve konuları kişilerin kendi görüşleridir. TürkForuM konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir. Konulardan ve Yorumlardan WwW.TurkForuM.CoM.Tr Sorumlu Tutulamaz..! |